prox-logo-white
proxdynamics-flir-logo-small
proxdynamics-flir-logo-stacked

PRODUCTION TECHNICIAN

Prox Dynamics har nå ledige stillinger for to dyktige produksjonsteknikere. Produksjon av små ubemannede flygende nano-systemer for det profesjonelle markedet er utfordrende, interessant og mye moro.
 
Dette er en enestående mulighet til å lære høyteknologisk produksjon. Du vil jobbe sammen med meget erfarne og dyktige personer, som alle deler din interesse for å produksjon av avansert teknologi. Samtidig vil en ansettelse i Prox Dynamics gi deg en unik mulighet til å arbeide i et dynamisk miljø hvor det foregår en kontinuerlig utvikling av nye spesialverktøy og produksjonsmetoder. Du vil bli en viktig del av et team som produserer avanserte produkter med høy kvalitet for krevende kunder.


Kvalifikasjoner og egenskaper:
  • Nøyaktig og kvalitetsbevisst
  • Godt syn
  • Tålmodig
  • Høy arbeidskapasitet og evne til å fullføre startede oppgaver
  • God fingerferdighet
Erfaring med eller interesse for sammenstilling av små deler Erfaring med lodding er ønskelig, men ikke et krav (opplæring gis). Har du drevet med håndarbeid, bygging av modellfly/-bil/-helikopter eller lignende, er dette en fordel.
 
Arbeidssted er i våre lokaler på Eggemoen, Hønefoss. Det er en forutsetning at ansatte kan sikkerhetsklareres ihht. norske regler.
 
Søknad sendes via https://flir.wd1.myworkdayjobs.com/flircareers/jobs
Vennligst legg ved CV, karakterutskrifter og relevante attester. 

 
Kontaktperson: Egil Nyquist-Andersen, +47 917 53 044